Tantra

Kultuurimme, kasvatuksemme ja moraalimme kieltää usein mieheltä mahdollisuuden samanlaiseen koko vartalon aistillisuuteen, josta naiset saavat nauttia.

Miehen seksuaalisuus

Jo nuorena miehiä kehotetaan olemaan karskeja ja jättämään kaikki kilpailun, kestävyyden ja urhoollisuuden varjoon. Fyysisen kosketuksen ja aistillisuuden hienovaraisemmat vivahteet yleensä laiminlyödään, vaikka ne ovat olennainen osa herkkää tantrista rakastelua. Miehen, joka haluaa lähteä kokonaisvaltaisen rakastelun tielle, on tultava fyysisesti herkemmäksi oman vartalonsa suhteen. Tiikeritantra on 1,5 tunnin kehokäsittely jonka tarkoitus on rentouttaa, voimistaa ja kohottaa seksuaalienergiaa. Hieronta vaikuttaa sekä kehoon että aisteihin.

Perinteisen hieronnan aikaansaama tunne ja aistillisen hieronnan herättämä eroottinen aistinautinto ovat kaksi eri asiaa. Monet terapeutit suosittelevatkin aistillista hierontaa parisuhteessa eläville suhteen parantamiseksi ilman, että on paineita seksuaaliseen suoritukseen. Aistillinen hieronta voi olla parhaimmillaan kaunis ja epäitsekäs lahja itsellesi tai kumppanillesi.

Tantra

Tantrahoito tapahtuu lattiapedillä ja siinä käsitellään kehoa ensin energiaa puhdistavana ja stressiä poistavana käsittelynä jonka jälkeen aloitetaan energian nostaminen ylöspäin ja aisteja hitaasti avaten. Hierontateknisesti tantra on hellä, pitkäratainen aisteja herkistävä käsittely. Jos olet opetellut jo ejakuloinnin pidättämisen, niin tantran aikana on mahdollista saada energiaorgasmeja. Muuten purkautumista hoidon aikana on vältettävä. Tiikeritantran energisoiva vaikutus on pitkä, jopa viikkoja kestävä. Erektio vahvenee, aistit herkistyvät ja halut lisääntyvät.