Hoidot

Hoitoihin kuuluvat erektiohoito, yliherkkyyshoito sekä aistilliset hoidot, mm. öljyhieronta ja tiikeritantra.

Erektiohoito

Mieskunnon kohottaminen ja ylläpitäminen on tärkeää jo eturauhasen hyvinvoinnin vuoksi. Erektio voi olla hidas käynnistymään, heikko koko ajan, keskenkaiken lopahtava, osittain kovettuva (juuresta löysä) tai nopean purkautumisen vuoksi lyhytaikainen. Kaikkiin edellämainittuihin vaivoihin saat hyvän avun Tiikeriterapialla. Hoidot ovat hoitopöydällä suoritettavia toimenpiteitä, jossa hieronnan yhteydessä käydään läpi lantionpohjalihakset ja opetellaan niiden käyttämistä paisuvaiskudosten paineen nostamiseen ja ylläpitämiseen.

Ensimmäisellä hoitokäyntikerralla opit lihasjumpan ja jatkat sitä kotona seuraavien viikkojen ajan. Tukihoitona voit ottaa muutaman hoitokerran myöhemmässä vaiheessa. Menetelmä on helppo ja nopeasti vaikuttava.

Yliherkkyyshoito

Mies voi hallita ejakulointiaan ja kehittää seksuaalista energiaansa monin eri tavoin. Yleinen ja väärä tapa on jännittää keskivartaloa ja pidättää hengitystä, keskeyttäminen ja jääkaapilla käynti. Vanhojen oppaiden suosittelema tapa on ollut puristaa napakasti terskan juuresta mikä voi tuottaa kipua sekä johtaa erektion lopahtamiseen. Mikään edellämainituista menetelmistä ei oikein toimi. Tiikeriterapia ohjaa sinua helppoon ja nautinnolliseen tapaan hallita ejakulointiasi. Samalla opetellaan kuinka pidättäminen tapahtuu PC-lihaksen avulla. Hoidon tavoite on täydellinen ejakuloinnin hallinta ja ns. kuivien orgasmien saaminen.

Hoito on tunnin mittainen hoitopöydällä suoritettava toimenpide jossa hieronnan yhteydessä käsitellään peniksen kudoksia ja pidetään erektiota yllä noin 45 minuuttia purkautumatta.

Öljyhieronta

Öljyhieronta on 30 minuutin mittainen genitaalialueen käsittely. Hidas, nautinnollinen ja kevyt hieronta.

Magneettihoito

Magneettihoito auttaa kiputiloihin, niveljäykkyyteen ja eturauhasen hyvinvointiin. Magneettikäsittelyä annetaan hieronnan yhteydessä. Erektio- ja eturauhasenhoidoissa sillä on saavutettu erittäin hyviä tuloksia.

Lisäksi Tiikeriterapia tarjoaa imukuppihierontaa, niska-hartiahierontaa, intialaista päähierontaa sekä erikoishoitona alipainepumppuhoitoa peniksen kudosten vahventamiseksi.

UUTTA!

Nyt saatavilla myös karvanpoistoa sokerointimenetelmällä!